IMG_1231
Dagiset
Soffhäng
Dinah

Dagiset består av ljusa fina lokaler, där köket är vår mittpunkt som alla hundarna ser ifrån sina respektive rum, och kan välja om de vill ha kollen på oss som jobbar eller titta ut genom sina fönster. Dom flesta rum har soffor/fotöljer, madrasser, mattor och stora fönster.

Vi har även en egen rasthage. Där är vi i mindre grupper med personal, så att alla får springa lösa någon gång i veckan.

Aktiva Hundar är ett hunddagis som lägger stort fokus på att hundarna ska få aktivering i form av promenader men också individuell mental stimulans. Vi strävar efter att ha en lugn miljö utan stress, både utomhus och inomhus. Vi jobbar mycket med att flocken ska vara balanserad.

Alla hundar som skrivs in på dagis, ska vara vaccinerade enl. föreskrift och även vaccinerade mot Kennelhosta, som det även står om i kontraktet som skrivs innan start. Dessutom skall alla hundarna vara försäkrade innan första dagen.
Vi vill gärna ha en kopia både på vaccinationskortet och försäkringsbrevet.

Om ni är intesserad av plats till er hund

Skriv gärna ett mail och berätta om din hund ras, ålder hur han/ hon fungerar med andra hundar. Så hör vi av oss så fort det blir en plats ledig där din hund kan tänkas passa. 

kitty@aktivahundar.com  

Tillstånd från Jordbruksverket finns!